Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Angola (ANG)

Flag ANG
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL ZONAL B 180 Денови 10 Часови
2TAÇA GRUPO CABETO - MALANJE 2020 181 Денови 13 Часови
3TAÇA GRUPO CABETO - MALANJE 2020 187 Денови 20 Часови
4CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - NAMIBE 2019 189 Денови 15 Часови
5CAMPEONATO NACIONAL INDIVIDUAL ZONAL A 192 Денови 12 Часови
6TORNEIO JOVEM MULHER ANGOLANA 193 Денови 22 Часови
7Campeonato Provincial Absoluto de Xadrez de Malanje 2020 195 Денови 8 Часови
8Campeonato Provincial Absoluto de Xadrez de Malanje 2020 195 Денови 20 Часови
9TORNEIO MARÇO MULHER 2020 200 Денови 14 Часови
10CAMPEONATO PROVINCIAL DE PARTIDAS BLITZ DO KUANZA SUL - 2020 206 Денови 20 Часови
11CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO INDIVIDUAL DE XADREZ DE BENGUELA 2020 210 Денови 20 Часови
12CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DA HUILA 2020 212 Денови 18 Часови
13CAMPEONATO PROVINCIAL ABSOLUTO DO KUANZA SUL - 2020 213 Денови 18 Часови
14Campeonato Provincial da Juventude Cunene 2020 214 Денови 16 Часови
15MACOVI / Alusivo ao 41º ANIVERSÁRIO DO COA FEMININO 2020 215 Денови 12 Часови
16MACOVI / Torneio alusivo ao 41º Aniversário COA Masculino 2020 215 Денови 12 Часови
17TORNEIO 19 DE FEVEREIRO FAX 2020 216 Денови 21 Часови
182ª EDICAO TAÇA SONANGOL EM XADREZ 2020 218 Денови 12 Часови
19CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS FEMININO SUB 16 220 Денови 12 Часови
20CAMPEONATO PROVINCIAL INDIVIDUAL ABSOLUTO DE LUANDA 2020 220 Денови 12 Часови
21CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JUNIOR FEMININO 220 Денови 12 Часови
22OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JUNIOR 2020 220 Денови 13 Часови
23OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS SUB12 220 Денови 13 Часови
24Circuito Xadrezistico Angola Lichess - 1ª Etapa - Fase Presencial - Amigos do ISPTEC & Amigos do Viveiro Angolano de Xadrez 228 Денови 11 Часови
25Campeonato Provincia do Moxico 2020 228 Денови 21 Часови
26TORNEIO INTERNO DO ASA 231 Денови 19 Часови
27OPEN CAMPEONATO PROVINCIAL DE XADREZ DE LUANDA DE JOVENS SUB 16 241 Денови 22 Часови
28TORNEIO DE ABERTURA DITROV 2020 255 Денови 22 Часови
29TORNEIO FIM DE ANO DITROV 2019 270 Денови 17 Часови
30TORNEIO DE FINAL DE ANO - SUMBE - 2019 272 Денови 11 Часови
31CAMPEONATO NACIONAL POR EQUIPAS - NAMIBE 2019 277 Денови 9 Часови
32JORNADA DE XADREZ BAI - Feminino 280 Денови 23 Часови
33JORNADA DE XADREZ BAI 280 Денови 23 Часови
34Torneio de fim de ano do Club Nautico da Ilha de Luanda 284 Денови 10 Часови
35IV Festival Universitário de Xadrez do ISPTEC - Final de ano 2019 288 Денови 12 Часови
36FESTIVAL DE XADREZ UNIVERSITÁRIO NO ISPTEC - FIM DE ANO 2019 288 Денови 12 Часови
37ANGOLA LIVRE 2019 WOMAN SECTION 302 Денови 18 Часови
38OPEN ANGOLA LIVRE 2019 302 Денови 20 Часови
39TAÇA ENDE EM XADREZ SUMBE - 2019 310 Денови 19 Часови
40Taça INEA em Xadrez Feminino 312 Денови 21 Часови
41 International Chess Tournament - Luanda - SADC 312 Денови 21 Часови
42 International Chess Tournament - Luanda - SADC 312 Денови 22 Часови
43TORNEIO ABERTO ANGOLA LIVRE 2019 318 Денови 20 Часови
44CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS 2019 325 Денови 18 Часови
45CAMPEONATO PROVINCIAL POR EQUIPAS HUILA 2019 340 Денови 14 Часови
46TAÇA JONCE TOP 10 XADREZ 2019 352 Денови 12 Часови
47TAÇA JONCE TOP 10 SUB 12 XADREZ 2019 355 Денови 20 Часови
48TAÇA JONCE TOP 10 FEMININO XADREZ 2019 355 Денови 20 Часови
49OPEN DE XADREZ SUB 2000 373 Денови 14 Часови
508ª EDIÇAO DO TORNEIO DA DITROV 2019 377 Денови 8 Часови
Сервер на Chess-Tournament-Results © 2006-2020 Heinz Herzog, CMS-Version 25.08.2020 09:21
PixFuture exclusive partner, masthead