Избор на турнир

Сортирај спрема

Избери федерација: Tanzania (TAN)

Flag TAN
Бр.Турнирпоследно ажурирање
1Tanzania Open Chess Championship 2019 - U14 Section 23 Часови 18 мин.
2Tanzania Open Chess Championship 2019 - U09 Section 23 Часови 19 мин.
3Tanzania Open Chess Championship 2019 - Open Section 23 Часови 19 мин.
4Rapid Chess Arena - Under 13 section 21 Денови 1 Часови
5Rapid Chess Arena 2019 - Prestige (Open) Section 21 Денови 1 Часови
6Rapid Chess Arena - Under 9 Section 21 Денови 2 Часови
7Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 18 Section 56 Денови 2 Часови
8Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 12 Section 56 Денови 4 Часови
9Zanaki Open Youth Chess Championship 2019- Under 9 Section 56 Денови 4 Часови
10Tanzania Chess League 2019 125 Денови 7 Часови
11Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U8 133 Денови 2 Часови
12Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U10 133 Денови 2 Часови
13Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary Open 133 Денови 2 Часови
14Don Bosco Chess Club 3rd Anniversary U14 133 Денови 3 Часови
15Trial 1 251 Денови 22 Часови
16DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 12 AND 14 259 Денови 2 Часови
17DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 10 259 Денови 2 Часови
18DON BOSCO DAR OPEN CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 8 259 Денови 2 Часови
19DON BOSCO DAR CHESS CHAMPIONSHIP 259 Денови 2 Часови
2035TH LOHANA CHESS RAPID CHAMPIONSHIP 301 Денови 6 Часови
21East Africa University Games 2018 EAUG-DODOMA 304 Денови 6 Часови
22East Africa University Games (Dodoma) Ladies EAUG-DODOMA 2018 304 Денови 6 Часови
23DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 8 372 Денови 4 Часови
24DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER10 372 Денови 4 Часови
25DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER12 372 Денови 4 Часови
26DON BOSCO JR'S CHESS CHAMPIONSHIP UNDER 14 AND 18 372 Денови 4 Часови
27Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Parents Section 413 Денови 4 Часови
28Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 12 413 Денови 4 Часови
29Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 14 413 Денови 4 Часови
30Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 10 413 Денови 4 Часови
31Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 8 413 Денови 4 Часови
32Zanaki Youth Chess Festival 2018 - Under 18 413 Денови 4 Часови
33Merged under 14 and Under 18 - Youth Chess Championship July 2018 448 Денови 5 Часови
34Under 12 Section - Youth Chess Championship July 2018 448 Денови 5 Часови
35Under 8 Section - Youth Chess Championship July 2018 448 Денови 5 Часови
36Under 10 Section - Youth Chess Championship July 2018 448 Денови 7 Часови
37Don Bosco Anniversary Junior Chess Championship U 12/14 504 Денови 1 Часови
38Don Bosco Anniversary Junior Chess Champinship U 10 504 Денови 1 Часови
39Don Bosco Anniversary Junior Chess Championship U 8 504 Денови 1 Часови
40Don Bosco Chess Club 2nd Anniversary Junior Championship C U18 504 Денови 1 Часови
41IST Chess Tournament 2018 - Grade 5 Beginner Section 505 Денови 8 Часови
42Tanzania National Chess Championship 2018 565 Денови 20 Часови
43Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 18 574 Денови 3 Часови
44Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 14 574 Денови 3 Часови
45Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section under 8 574 Денови 3 Часови
46Zanaki Open Juniour Chess Competition - Section Merged under 10 /under 12 574 Денови 3 Часови
47Zanaki Chess Club Monthly Rapid 2018 588 Денови 2 Часови
48H.S JUNIOR RAPID CHESS CHAMPIONSHIP U18 602 Денови 23 Часови
49H.S JUNIOR RAPID CHESS CHAMPIONSHIP U8 602 Денови 23 Часови
50H.S JUNIOR RAPID CHESS CHAMPIONSHIP U10 602 Денови 23 Часови