Забелешка: За да се намали работата на серверот внесувајќи ги сите линкови на пребарувачите Google, Yahoo and Co, сите линкови за турнири постари од 2 недели (време на завршување на турнирот) ќе се прикажат по кликнување на следните копчиња:


покажите податоци за турнирот
 

Nacional Juvenil 2018 (M)

последно ажурирање20.06.2018 23:00:36, Creator/Last Upload: ajedrezcubano

Стартна ранг листа

Бр.ИмеФидеИДФЕД.Ртг
1IMAlbornoz Cabrera Carlos Daniel3518736CUB2528
2FMRodriguez Rodriguez Javier3520200CUB2350
3FMMedina Diaz Rafael Alejandro3521540CUB2324
4FMPerez Leiva Jerzy Jesus3524337CUB2295
5Saiz Rodriguez Daniel Evelio3523420CUB2241
6FMAmaro Alfonso Raynner3521770CUB2236
7Gallo Garcia Kemel Antonio3523896CUB2205
8Gallar Tamayo Abel3521885CUB2188
9Gonzalez Ramos Eduardo3520340CUB2188
10Alvarez Calzadilla Jose Avelino3526151CUB2168
11Solares Orozco Kebert3527573CUB2106
12Otero Marino Vladimir3520510CUB2086
13Diaz Garcia Mario Daniel3522733CUB2063
14Ramos Silvera Roberto A.3527557CUB2046
15Santander Valle David A.3526437CUB2001
16Salina Parra Leandro3524027CUB1948
17Nunez Ferrales Robert Andres3526259CUB1931
18Rodriguez Basulto Reyson Ricard3524329CUB1922
19Casamayor Ferrer Marcos3527506CUB1642